24 V sa nenajdu ????????
Diskusná téma: Váš názor
info
Dátum: 01.10.2010 | Vložil: Patrik Ivan
chcel by som sa opytat ci fungujete lebo som Vam pisal email a nedostal som ziadnu odpoved dakujem
poštovné
Dátum: 21.09.2010 | Vložil: vrto
chcel by som sa spýtať kto hradí poštovné predavajúci či kupujúci a v akej sume €...vopre díky
Re:poštovné
Dátum: 23.09.2010 | Vložil: ADMIN
Samozrejme kupujúci, interiér - 2€, exteriér - 4€
m
Dátum: 04.08.2010 | Vložil: mrndek
Zdravym prosim Vas aky rozmer podsvietenia by ste dali na wv golf 2?dakujem
Otázka
Dátum: 11.07.2010 | Vložil: Pavol
Zdravim, ake rozmery podsvietenia by ste mi doporucili na auto Lancia Kappa 2.0 114kW ? Dakujem
A čo na to polícia ??
Dátum: 02.06.2010 | Vložil: jaaa
treba to zapisat do TP ??? ci je to ilegalne ???
Re:A čo na to polícia ??
Dátum: 07.06.2010 | Vložil: ADMIN
v aute je to legálne, nie je problem
Prispevok..........
Dátum: 29.05.2010 | Vložil: Marian Boldis
Dakujem mozete byt spokojny obchod prebehol bez chyby vsetko bolo dorucene na cas , a v 100-percentnom stave .. Dakujem .... Doporucujem
pomoc o radu
Dátum: 11.04.2010 | Vložil: Maik
prosim helfnite mi, neviem ci je možne kupit si nieco take i na bicykel? ..dik za radu .. možete ma kontaktovat na mail thefilmactor@gmail.com ... ak ano myl by som zaujem o kupu 12 x
neviem ako na to
Dátum: 04.04.2010 | Vložil: Miro
Keby som si to vedel napojit tak si to aj objednam :(
Re:neviem ako na to
Dátum: 04.04.2010 | Vložil: ADMIN
montáž jednoduchá, napájanie na 12V, buď priamo na baterku alebo na nejaký obvod v aute
Re:Re:neviem ako na to
Dátum: 23.04.2011 | Vložil: Martin
Mne to akurát prišlo, ale sú tam strašne krátke káble, to na baterku nedosiahne, a už vôbec nechápem, ako to uchytím pod palubovku...
Re:Re:Re:neviem ako na to
Dátum: 25.04.2011 | Vložil: Martin
Nechápem, ako to máte napojené, lebo mne to na Ford fórum odporúčali iba na predpríprvu, ktorú ale ja vo Fieste nemám, alebo na stropné svetlo, ale ja som laik a nešípim, ako to napojiť, takže tie LED pásiky sú mi na nič, zbytočne vyhodené peniaze.
Re:Re:Re:Re:neviem ako na to
Dátum: 05.05.2011 | Vložil: Martin
Kamarát mi to napojil, je to pripojené na stropné svetlo, takže sa rozsvietia pri otvorení dverí, sorry že som kecal...vyzerá to dobre, len sám by som si to nezapojil
Spokojnost nadovsetko
Dátum: 11.03.2010 | Vložil: Ivo
objednal som si :) prislo.napojil som :D a som teraz šraaac:Ddiky pekne